Ondernemerscoach

Wil je graag aandacht besteden aan je professionele ontwikkeling en persoonlijke groei als zelfstadige professional en ondernemer?

Wil je graag inzicht krijgen welke je talenten en kwaliteiten zijn en wat gebeurd als je teveel gebruik maakt van die goede kwaliteiten?

Wil graag  je persoonlijke leiderschap eigenschappen verder ontwikkelen?

Hierin en in andere coachvragen wil Anastasia Coaching je graag ondersteunen. Samen met jou aan de stuur zoeken we naar antwoorden op je vragen. Wie ben je, wat zijn je kwaliteiten en waar  je naar toe wil. 

Hoe

Op basis van praktische opdrachten, testen, vragen die een andere blik geven over de situatie, belemmerende gedachten opsporen en helpende gedachten ontdekken, zelfreflectie opdrachten  en ander hulpmiddelen.

Gevolg

Met voldoening, rust, duidelijkheid en zelfvertrouwen je  onderneming vorm geven en met aandacht om persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Aandacht gebieden

Persoonlijke aandacht
en ondernemer

Aandacht aan de
onderneming

Persoonlijke
leiderschap

Persoonlijke aandacht en ondernemer

 • Wil je graag onderzoeken welke zijn je kwaliteiten en hoe in te zetten om je ondernemersdoelen te bereiken?
 • Wil je graag als zelfstandige professional, als ondernemer, de volgende stap zetten maar hoe die vorm te geven?

Met deze of andere vragen wil Anastasia coaching je begeleiden. Op basis van onze intake gesprek beslis je aan welke doelen je graag wil werken. Deze leggen we vast in een coachingsplan en we volgen een leer en ontwikkelingsproces die bij jou past.  Een route met ruimte voor aanpassing waar nodig is.

Traject

Een traject duurt tussen de 4 tot 8 sessie waar aandacht wordt besteed aan a.o.

 • Je drijfveren
 • Kwaliteiten
 • Praktisch en toetsbaar uitwerken van doelen

Gevolg

Met inzicht van welke talenten je hebt deze inzetten om met zelfvertrouwen het beste uit je zelf te halen. Potentieel groei gebieden leren ontdekken, ontwikkelen en met plezier en  vertrouwen de volgende stap zetten.

Anastasia verbindt persoonlijke groei en onderneming groei met elkaar. 

Aandacht aan de onderneming

 • Hoe kan ik de gewenste resultaten halen met mijn onderneming?
 • Ik weet wat ik wil met mijn onderneming maar hoe kom ik tot actie?
 • Hoe geef ik efficiënt sturing aan mijn onderneming?
 • Ik wil graag met een sparringpartner praten over groei van mijn onderneming of ondernemingszaken.

Op basis van een kennismaking gesprek verkennen we je vragen en  beslis je aan welke doelen je graag wil werken t.a.v. je onderneming. Samen stellen we een coachingsplan op waarbij we je vraag en de gewenste ontwikkelingsproces in kaart brengen.

Traject

Een traject duurt tussen de 3 tot 6 sessie waar aandacht wordt besteed aan a.o.

 • Ik ben ondernemer maar wat was mijn motivatie
 • Visie en missie van de onderneming
 • Plek onderneming in ondernemer landschap
 • Sterke en nog te ontwikkelen kanten van je onderneming

Gevolg

Met een duidelijk kompas, doel en focus  je onderneming vorm geven en plannen uitwerken. Het bespaard tijd en geeft voeldoening om ondernemer te zijn.

Een kompas kaart om noorden te wijzen samen ontwikkelen of heb je vragen?
Neem gerust contact of maak een afspraak een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Persoonlijk leiderschap

 • Graag inzicht en bewust willen worden van je capaciteiten en talenten ?
 • Graag willen weten op basis van feedbackgevers weten hoe je score op gebieden van rendement halen, ruimte creëren om ondernemingsdoelen te halen, relaties behouden, rust geven, duidelijk je route kiezen en bewandelen  en de mate waarin je recht op je doel gaat om resultaat te bereiken of andere vragen?
 • Welke zijn je eigenschappen die je al hebt en dient te koesteren en welke ontwikkelen om het mooiste uit je ondernemerskwaliteiten te halen?

Met o.a. deze vragen wil Anastasia je graag ondersteunen. Na een kennismaking gesprek stellen we samen een coachingsplan op waarbij we je vraag en de gewenste ontwikkelingsproces in kaart brengen.

Traject

Traject bestaat uit 3 tot 5 sessies met als basis een persoonlijk leiderschap rapport op basis van een test. Een tastbare document om met Anastasia te sparen, groei en ontwikkelingspunten te ontdekken, te reflecteren of feedback te vragen. 

Gevolg 

Door vanuit deze gerichte inzichten en adviezen aan de slag te gaan is het resultaat van je leer- en ontwikkelinpunten direct zichtbaar. Je raakt een gevoelige snaar, gaat in gesprek en zet de passende stappen in je persoonlijke ontwikkeling met positief effect in je positioneren als ondernemer en je onderneming.

Nieuwsgierig geworden, neemt contact voor een verblijvend kennismakingsgesprek waar we samen aan slag gaan met je ontwikkelingswens.

Tarieven

Particulier tarieven

Voor trajecten wordt na de kennismakingsgesprek een vast bedrag afgesproken. In de intake gesprek bepalen we wat het beste bij jou past. 

Zakelijke tarieven

Je bent hartelijk welkom voor een kennismakingsgesprek. Neem contact voor meer informatie. 

G. Groeneveld van Gisa Groeneveld Consultancy