Administratie & Belasting

Anastasia Administratie & Belasting staat voor samenwerking op administratief gebied. Door professionele begeleiding krijgt u inzicht in het financiële en fiscale deel van uw onderneming.

Administratie

Belasting

Administratieve ondersteuning

Samenwerking

Ondersteunen en begeleiding bij het opzetten van uw administratie en hoe deze bij te houden. Uitleg van boekhoudprincipes, zodat u met kennis van zaken de boekhouding doet en minder correcties achteraf hoeft te doen. Standaardboekprogramma is Snelstart online. Kennis over de volgende boekprogramma’s Money-monk en Moneybird is aanwezig. Een andere boekhoudprogramma is ook geen probleem. Maatwerk op administratief gebied.

Op orde en samenwerking

Administratieve achterstand. Waar ga ik beginnen? Wanneer komt het op orde? Eerst creëren we orde in de chaos. Vervolgens krijgt u voldoende kennis van zaken om uw boekhouding met een gerust hart zelfstandig te kunnen doen.

Anastasia helpt zzp’ers en kleine MKB-bedrijven om weer grip te krijgen op hun administratie. In een intakegesprek nemen we de achterstand door en maken we een plan van aanpak waarbij we kijken naar waar uw behoeften liggen en waar Anastasia u kan ondersteunen. Binnen afzienbare tijd werken we er samen naar toe dat u uw administratie op orde heeft en beschikt u over de benodigde kennis om de administratie zelf op orde te blijven houden.

Begeleiding

Wat doen die boekhoudprogramma’s? Wat is een balans- en resultatenrekening? Waar haal ik welke cijfers of inzicht vandaan? Hoe weet ik dat de btw-aangifte correct is? Anastasia helpt u hierbij. U kunt straks met een basiskennis van boekhouden zelf uw administratie voeren. 

Anastasia staat klaar om u de juiste ondersteuning te bieden.

Jaarcijfers

Inzicht jaarcijfers

Met jarenlange ervaring in de accountancy worden uw jaarcijfers opgesteld die voldoen aan de wet- en regelgeving. Als ondernemer ziet u hoe u die gegevens kunt gebruiken ten bate van uw onderneming.

Inzicht ondernemingscijfers

Financiële kompas kaart: om grip te houden op uw onderneming en met een blik op het banksaldo en de onderbouwing ervan. Waardoor is de groei ontstaan? Hoe is die te behouden? Is eventueel een correctie nodig zodat toch de jaardoeleinden behaald worden? Vanuit uw ondernemingscijfers maakt u financiële keuze maken. Ontwikkeling van financiële kompas waar missie, visie verbonden worden met uw commercieel gedrag en kosten en uiteindelijke positief resultaat en arbeidsbeloning.

Jaarrekening met een persoonlijke touch

Té lang heb ik gewacht om over te stappen van een groot accountantskantoor naar Anastasia Financiële Dienstverlening en dat is jammer, ik had het jaren eerder moeten doen.
Vanaf dag één krijg je persoonlijke begeleiding en word je stap voor stap wegwijs gemaakt in de boekhoudsoftware en financiële mogelijkheden voor je bedrijf.

Als ondernemer wil ik mij kunnen focussen op de leuke aspecten van ondernemerschap en daar hoort administratie voor mij minimaal bij.
Melanie Takens doet nu ruim vijf jaar de jaarcijfers van mijn bedrijf en de aangifte inkomstenbelasting. Ze weet ondernemers echt te ontzorgen en van praktische inzichten te voorzien.
De professionele hulp is buitengewoon goed en effectief! Alles verloopt soepel en in overleg. Bovendien is ze altijd snel bereikbaar.

Uit eigen ervaring weet ik dat je niet snel overstapt van accountant, of administratiekantoor maar ik ben heel tevreden dat ik het toch heb gedaan en nu samenwerk met Melanie.

Naam bedrijf: E-gate

Belasting

Inzicht belastingen

Omzetbelasting

Begeleiding bij het invullen van u BTW of omzetbelasting aangifte.

Loonadministratie

Ik heb een uitstekende samenwerking met Van Winssen Personeel en Salaris voor het verwerken van uw loonadministratie.

Inkomstenbelasting

Verzorgen van uw inkomstenbelasting een jaarlijkse verplichting met oog op alle veranderingen die jaarlijks op belasting gebied plaats vinden. We letten op ondernemersaftrek zoals zelfstandigen aftrek, startersaftrek en andere fiscaal geldende regels.

Daarnaast begeleiding voor zelf invullen van uw ondernemersaangifte in combinatie met het maken van de jaarcijfers is ook een optie.

Advies op belasting gebied waar u dat nodig heeft op het moment dat u aan toe bent. 

Laagdrempelig en goed benaderbaar voor alle vragen.
Duidelijk en neemt de tijd voor je! Erg prettig.
Goede kennis.

– Naam bedrijf: PDrost